turk toplumunun sag goruslere ilimli olmasi 

kapat
  1. yıllar yılı koyun gibi bir o yana bir bu yana güdülmüş türk halkının vahim durumudur. bu durum o kadar acıklıdır ki, atatürk'ü bile alet etmiştir.

akılcı düşüncenin dünyadaki ender temsilcilerinden olan mustafa kemal'e mistik bir şekilde hazreti demek gülünc gelmektir bana.

ha diyeceksiniz ki arapca saygıdeğer anlamına geliyor bu kelime.
    hayır ben o anlamda söyleyenlere birşey diyemem. zira dil, edebiyatdır bu.
    ama mistik bir anlam yükleyen beynamazlara acayip üzülüyorum.

ülkeizde yapışık kalan kontrgerilla faaliyetlerinin bir sonucu olarak ( 12 eylül'le zirveye cıkan haraketler) bu durum gözlemlenmektedir.

buradan iddia ediyorum ; türkiye'nin başına gelmiş en büyük felaket sağ görüştür.

bugün ; komünizmden yurdu kurtardı diye ( kimden neyden kurtarıyorsun ? 50-60-70-80 li yıllar önemli bir halk haraketidir) amerika'ya sempati duyan embesiller. büyük ortadoğu projesi'ne destek verenlerin peşinde giden ibneler. kürt halkının gecmişte verdiği önemli karar hakkını tanıyıp, bugün bu refleksi reddeden faşist beyinler! bilinizki sağ görüş, dünyanın en boktan şeyidir. ve siz o boku beyinlerinize bulaştırmış vaziyetteyseniz. (bkz: tuvalet kağidi)
    #4260199 (aclik kader olamaz, 21.11.2008 14:43)
  2. (bkz: toplum zaten sağ sen hayırdır)
    #4260212 (azarath, 21.11.2008 14:47)
  3. türk toplumunun cami ve kışla arasına sıkışmış olmasından ileri gelen durumdur.*
    #4260250 (ereksiyon kontrolu, 21.11.2008 14:55)
  4. türk halkının bugün bu kadar sefalet içerisinde yoksul şekilde yaşamasına, türkiye'nin bu derece batılı devletlerin oyuncağı olmasına, Emperyalizmin türkiye'yi bu kadar sömürmesine sebebiyet vermiş ve vermeye devam eden durumdur.
    #4260896 (I belong to che, 21.11.2008 17:18)
  5. demokrat parti ile başlayan siyasi silsilenin sonucudur. özellikle 1980 sonrası uygulanan muhafazakar-liberal politikalar sonucu türkiye'de ortaya çıkan duruma sebep teşkil etmektedir. sol deyince insanlar hala komünizmi anlıyor. halbuki sol artık dönüşmüştür. kapitalizme tamamen kapalı olmayan ama devlet müdahalesini de kesinlikle önemseyen bir anlayışa bürünmüştür. bazıları hala chp iktidara gelirse tamamen içe kapalı bir siyaset izleneceğini düşünmekte. halbuki alakası yoktur. devlet müdahaleci bir kapitalizm desek daha doğru olur buna. ya da karma ekonomi diyebiliriz.
    #4260924 (kizkaciran damat, 21.11.2008 17:25 ~ 17:27)
  6. Türkiyedeki sağ görüşün ilimle uzaktan yakından alakası yoktur.
    #4260968 (Bard of Hell, 21.11.2008 17:32)
  7. gelenekçi ve genetik olarak milliyetçi bir millet olmamızın sonucudur.
    #4260976 (uypaciyakoverbeni, 21.11.2008 17:34)
  8. (bkz: wellcome the f*ck) *
    #4260993 (azarath, 21.11.2008 17:38)
  9. aslen hatalı veya eksik olan bir tespittir. türk toplumu sağ görüşlere ılımlı değil, tıpkı bütün üçüncü dünya ülkelerinin toplumlarının sistemli olarak yaptırıldığı gibi, bağımlıdır.
    #4261006 (soul forged sin, 21.11.2008 17:41)
  10. ecevit in soluna %50 oyla destek verdiği düşünülünce geçerliliği sorgulanmalı diye düşündüren, olma.
    #4261099 (pilotmont, 21.11.2008 17:58)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

turk toplumunun sag goruslere ilimli olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turk toplumunun sag goruslere ilimli olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turk toplumunun sag goruslere ilimli olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about turk toplumunun sag goruslere ilimli olmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.