turk telekomspor 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. adana telekomspor
  2. turk anadan turk babadan dogma turk oglu turktur
  3. turk uzumu turk inciri turk findigi yiyiniz
  4. turk demek turkce demektir ne mutlu turk um diyene
  5. turk denince aklina barbar seyler getiren turk
  6. turk erkegi abazan diye yakinan turk kizi
  7. turk halki deyince turk irki anlayan insan
  8. turk un turk ten baska dostu yoktur diyen insan
  9. turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi
  10. turk milletinin turk milli takimina inanci

© 2008 - uludağ sözlük

turk telekomspor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turk telekomspor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turk telekomspor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» appetite for destruction » mystiquewarrior » g56ogle » nazim hikmet ran » tanrica » bebeklik fotografini facebook a koyan eski sevgili » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » postpartum psikozu » agony » sobali ev » saygi hak edilmez kazanilir » rome » herkes kendinde olmayani ister » ozkiyim dusunceleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mental retardasyon » richard trenton chase » i lav monolog » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » lumpen » popstar alaturka » nemfomani » sikiyoz sikiyoz doymuyoz » vucut hareketlerinden elektirik ureten alet » wilbur smith » you keep me hanging on » bas agrisi » yaran basliklar » gerontofili » disko krali