turk sinemasinda neler oluyor 

kapat
  1. dondurmam gaymakın uluslararsı alanda ilgi görmesi ve sık sık iyi filmlerin vizyona girmesi ile akla gelen soru.

(bkz: vizontele)
    (bkz: babam ve oğlum)
    (bkz: gora)
    (bkz: hokkabaz)
    #899700 (pilotmont, 23.11.2006 19:49)
  2. "x diye cevaplandırılabilecek soru" şeklinde entryler girenlerin sözlükle ilişiğinin kesilmesini istediğim dürüm. acılı.
    #900021 (dabaddah, 23.11.2006 20:59)

© 2008 - uludağ sözlük

turk sinemasinda neler oluyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turk sinemasinda neler oluyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turk sinemasinda neler oluyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mihrimah sultan camii » ridvan gol olur dedikten sonra atagin gol olmasi » semih senturk un hak ettigi degeri bulamamasi » kel babanin jole suren cocuguyla imtihani » bank asya birinci lig » marmarakampus com » isik hizinda kosmak » lynyrd » okumuyorum sadece yaziyorum » rui pedro viegas silva gomes duarte a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games