turk polisiye dizilerindeki asabi genc polis 

kapat
  1. dizi bu herifin üzerinde döner genelde. bunun amiri vardır bir de. yaşlıdır o da. arada katılır soygun durdurma aktivitelerine falan. efendim bu genç ve asabi polisimiz, genelde olur olmadık işlere burnunu sokar. "yööööheeeeyyyy" diye atlayarak çıkabilir her an her yerden. suçluları öldürmeye teşebbüs eder sürekli ve tabi ki kahraman yaşlı amir onu hep durdurur. genelde bağırmayı sever. bağırarak karizmatik olduğunu falan sanar heralde garibim. saçları jölelidir. o kadar atlar zıplar ama o saçlara bi skim olmaz. ha bir de utanmazdır. ulan senden 50 yaş büyük adam seni durdurmaya çalışıyor her defasında ama sen yine aynı beton kafa, yine aynı beton kafa. oradan oraya atlayıp zıplamakla olmuyor bu işler evlat. ne polisler gördüm zıplayacak bacakları yok, ne bacaklar gördüm üstünde polis yok. hadi kaybolun.

(bkz: yılan hikayesi)
    (bkz: memoli)
    (bkz: hırsız polis)
    (bkz: arka sokaklar)
    #3724637 (sonika, 26.07.2008 17:02 ~ 17:08)
  2. (bkz: gece gunduz)
    #3724893 (civeng, 26.07.2008 17:50)
  3. sarp levendoglu'nun sıkça canlandırdığı karakterdir.
    #3726214 (la pluie, 26.07.2008 22:58)

© 2008 - uludağ sözlük

turk polisiye dizilerindeki asabi genc polis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turk polisiye dizilerindeki asabi genc polis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turk polisiye dizilerindeki asabi genc polis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» var misin yok musun george bush » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » prezervatifi cikolata paketleriyle kamufle etmek » karakol » abwehr » kume calismasi » pgsg » uludag sozluk e yabancilarin talip olmasi » futbol tartismalari msn zirvesi » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » evlenirken bakire bayan aramak » i can football » harry potter and the deathly hallows » ukte doldurmak » stout » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » google guvenli arama » trablus » chris keller » hamso » facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » zehir » ustura ya vurdurmak » 3 u 1 arada » brick top » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » cehennem degnekcisi » kriptonit » kadinlarin 4 mucizesi » besiktas a teknik direktor onerileri » kufretmek