turk olmayanlara dilimizi biliyor musun demek 

kapat
  1. iş başvurularında ingilizcen var mı almancan var mı vs gibi sorulara maruz kalmaktansa ,yabancılara yöneltmekten ve hatta mümkünse evet cevabını almaktan müthiş mutluluk duyacağım soru..
    #2179316 (hefeweizen, 22.08.2007 19:37)
  2. büyük olasılıkla "merhaba", "güzel" ve klasik "raki şişkebab" kelimeleriyle karşılık bulacağımız sorudur.
    #2179368 (ayvirsin, 22.08.2007 19:46)
  3. 11. yy dan 20.yy kadar olan sürede meydana gelen durum.
    doğu avrupadan japonyaya kadar türkçe konuşarak gidilebildiğini hatırlatmayı borçbilirim.
    #2179395 (camp nou, 22.08.2007 19:50)
  4. "du yu sipik türkçe" yada "ar yu türkçe" şeklinde yurdum insanı tarafından sorubilen şey.
    #2179406 (4ever pvd, 22.08.2007 19:52)

© 2008 - uludağ sözlük

turk olmayanlara dilimizi biliyor musun demek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turk olmayanlara dilimizi biliyor musun demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turk olmayanlara dilimizi biliyor musun demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» scarlett johansson » yeni arcelik reklami » satrancta bayanlarin iyi olmadigi gercegi » bir sigara daha iceyim sonra intihar ederim » deniz demir » deccal » freezing moon » aykupetto » hakkinizda cok sey duydum » orucluyken susuzlugu gidermek icin abdest almak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games