turk kultur merkezleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tek kultur var turk islam
  2. turk kultur merkezi
  3. turk kultur vakfi
  4. kan merkezleri
  5. 444 lu cagri merkezleri
  6. bilim ve sanat merkezleri
  7. cagri merkezleri ve hindistan
  8. sac ekim merkezleri nin mim kemal oke somurusu
  9. padisah sarayi gibi parti genel merkezleri
  10. turk anadan turk babadan dogma turk oglu turktur

© 2008 - uludağ sözlük

turk kultur merkezleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turk kultur merkezleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turk kultur merkezleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kagit toplayiciligi » john rambo » materyalizm » sonay aydin » netas » beraat kandili » endustri muhendisligi » sev ilkogretim okulu » oh my god i cant believe felan » grup altin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games