turk kizlarinin zevksiz giyinmeleri 

kapat
  1. taksim ve sultanhamet gibi tarihi ve turistik bölgelerde gezenlerin yabancı turistleri görünce kabul ettikleri gerçektir. türk kızları ne makyajı ölçülü yapıyor ne de üstüne yakışanı. birisi ne taklit ederse diğeri de onun aynısını giyer, renk uyumları yok, sezonda moda ne ise herkes üniforma gibi aynısını giyince ortaya hoş olmayan uyumlar çıkmaktadır. güzel giyinen güzel gözükür, rüküş giyinen de her daim itici olur.

(bkz: ben bunu hergün görüyorum)
    #3674932 (mendoza, 17.07.2008 00:07)
  2. moda kurbanı olmaktan ileri gelen sorundur. sadece giyimde olsa yine iyi, saçtada bu geçerli. bir türlü kendileri olmayı sevemediler.
    #3674971 (balbalgam, 17.07.2008 00:15 ~ 00:16)
  3. türk kızları diye genelleme yapılamayacağı ile birlikte, ne yazık ki çoğunlukla doğrudur, çünkü rahat giyinene "paspal", zevkine göre giyinene "altı buzhane, üstü şişhane" vb denildiği için.. çirkin de olsa birçok kıyafet anında salgın gibi yayıldığı için (kısa hırkalar mesela çirkindir, bolero mu ne..), kendini bulma aşamasında idol olarak gördükleri kişilerin giyimlerini taklit ederlerken, ya da bir akıma dahil olma çabasıyla giyindiklerinden (emo kıyafetleri mesela..) dolayı dışarda az sayıdaki istisnaları dışında güzel giyinmiş örnekler görememekteyiz.
    tabi kendini bulma aşamasında birilerini taklit ederek gelişebilir zevkler ama geçici bir dönem olmalıdır bu..
    #3675047 (sweet leaf, 17.07.2008 00:30)
  4. bazen katıldığım durumdur, bir renk de moda diye her tarafını o renkle kaplamak zorunda değilsin ki kardeşim, bu sene sarı ve yeşil moda, baştan aşağıya, sarı ve yeşil, bazen moda ikonu kesiliyor insan sayelerinde...
    #3675067 (crazyhodja, 17.07.2008 00:36)
  5. maalesef yanlıştır. tatil beldelerinde ve yurtdışında yabancı kızların ilginç, dandirik dundirik folloş elbiseler üstten şalların üst üste atılıp acayip acayip takıların sallanması, afedersin b.kuma benzeyen çorap, ayakkabı vs giyinmeleriyle türk kızlarının iyi giyindiğini söyleyebiliriz. ve bunlar utanmadan başlarına tavşanımsı tüyler etten puftan uydurma kemerler takıyor.

zevklerine z.çtıklarım bir de poz veriyor fotoğraflarda. tabi iyi giyinenlerin bir tarzı var.

ama bizde yok. tarz seçeyim derken önce tarz yaratmalı. türk kızlarında tarz yaratmak gibi bir heves yok zaten.
    beğeniyor alıyor. kimin ne düşüneceğini düşünen insan kendini düşünmeyen insandır efendim.* *

zevkler diyorum, renkler hani, tartışılmaz derler ya. hah işte ondan..
    #3675078 (lolita lempicka, 17.07.2008 00:38 ~ 25.07.2008 15:48)
  6. sözn özüdür. özellikle liselilerde çok sık görülür bu durum. Güzel görüünmek adına çok acaip şeyler yaparım göreni şaşırtırlar ama ne yazık ki hiç bişeye benzememektedirler. yaş ilerledikçe zevk de gelişir daha güzel giyinmeye başlanır üniversitede okuyan arkadaşlar göreceli olarak daha gzel giyinmektedirler.
    #3676040 (orijinal, 17.07.2008 10:28)
  7. götü göründükten sonra paçavra giyse bile türk erkekleri tarafından beğenilecek kızlardır bunlar.

(bkz: in freud we trust)
    #3676044 (karin, 17.07.2008 10:32)
  8. çok zevksizler cidden. gidin turistlere bakın kısacık bir şort, üstünde olmak yada olmamak diye haykıran bikini üstü diyelim biz buna evet evet bildiğin bikini üstü . ne güzel yakışıyor yahu .

edit: işte böyle böyle sözlükte kaç abazan olduğumuz çıkıyor ortaya arkadaş !! bak deşifre oldum .
    #3676055 (templar, 17.07.2008 10:39)
  9. insanı yarmaya aday bir tespittir. şimdi şöyle uluslararası platformda az buçuk takılmış ve iş gereği halen takılan bir adam olarak "lan avrupa hatunları arasında ne denyolar var" demek durumunda kalıyorum sevinerek. insanın kendisine yakışanı giymesi düsturdur, bu işin milliyeti olmaz. paçoz her yerde paçoz be anam!
    #3676065 (galapagoslu iguana, 17.07.2008 10:42)
  10. (bkz: turk kizi dusmanligi)
    #3676955 (crysania, 17.07.2008 13:58)

© 2008 - uludağ sözlük

turk kizlarinin zevksiz giyinmeleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turk kizlarinin zevksiz giyinmeleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turk kizlarinin zevksiz giyinmeleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran basliklar » feridun duzagac » hasan karakaya » rising sun over europe » sakaeli kaya mezarlari » light » facebook taki fotograflara bakip 31 ceken insan » hayal dunyasi » izmirli kizlar » doldur bosalt » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » soza » benjcev » 1gbit internet 60 ytl » besiktas a teknik direktor onerileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » biz de mi lost olsak » mitroglou » aydogan babaoglu » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » su cicegi » komur olmak » rapidshare » vern schillinger » antonio graves » teknik gezi » abwehr » ilya » ali ihsan sabis » pasta hut » bayramda aragonesin elini opmek