turk insanindaki insaat sevgisi 

kapat
  1. garip bir sevgidir arkadaslarım. memlekette bir bina inşa edilmeyegörsün. mahallede ne kadare boş gezenin boş kalfası varsa o inşaata kalfa olmaya koşar derhal. böyle ellerinde sigaralar, temel kazma işlemini izlemeler, bina yükseldikçe bitmez tükenmez yorum yapmalar. sonra eve gidip "bugün de beton döktüler artık kısmetse biter" tadında anlatmalar. anlaşılır gibi değildir. sanırsın ki adamın işi bu, mecburen bakıyor. yahu kardeşim ne zevk alıyorsun iki tuğlanın üstüste konmasından allah allah...
    #1288939 (marjinal fayda, 11.02.2007 12:49)
  2. walla çok sık rastlanılan bir sevgi çeşididir mesela:
    -baba ben evlenmek istiyorum
    -dur oğlum hemen bizim üste bi kat çıkalım ozamn evlenirsin
    gibi karşımıza çıkabileceği gibi birde
    -hakkı abi belediyeden adam buldum şu karşı arsaya yarın bina dikmeye başlarsak belediye 3-5 yıl yıkmak için mahkemeyle uğraşacakmış biz ozamana kadar evleri satar kaçarız abi nedersin
    çesidinde ortaya çıkabilen sevgidir
    #1289749 (cesyjames, 11.02.2007 16:03)
  3. mühendis'e akıl veren insanda bolca bulunan sevgidir.

-Kaç kat çıkıcaksın ?
    -4.
    -Neden 6 değil ?
    -Neden burdasın ?
    -Önce ben sordum
    -bsg
    #4254376 (a little piece of heaven, 20.11.2008 01:14)
  4. (bkz: türk insanında iş makinası izleme sevdası)
    #4254397 (gangbang, 20.11.2008 01:23)
  5. nervürlü demir gibi severim seni,
    plastikpen yaptım pencereyi,
    kolonları sağlam oldu sevdiceğim,
    bu arada unutmadım depremi...
    #4254445 (devrimo, 20.11.2008 01:52)
  6. sadece inşaat sevmez türk insanı. yeri geldi mi ülkeyi kurtarır , yeri geldi mi topa en iyi o bilir nasıl vurulması gerektiğini.yorum yapmayı sever türk insanı. halkımızın yorum yapma sevgisinin bir kolu da diyebiliriz buna başka bir deyişle.
    #4258114 (texaskatliami, 20.11.2008 23:28)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

turk insanindaki insaat sevgisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turk insanindaki insaat sevgisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turk insanindaki insaat sevgisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about turk insanindaki insaat sevgisi. Copyrights of the articles are belong to their authors.