turk futbolseverin 5 gol saplantisi 

kapat
  1. "5 abi 5", "en az 5 atarız abi.!"

tartan pisti aşarak kale arkasındaki taraftarların burnuna mikrofon dayamak 80'li yıllarda sahanın içinde sonsuz manevra yeteneği olan trt muhabirlerinin olmazsa olmazlarından biriydi. ( o muhabirler gol ve sakatlık durumlarında bile sahaya girmekte bir sakınca bulmuyorlardı ama bu ayrı bir tartışma konusu ) entry'nin başındaki bu sözler, sıkış tıkış tribünün ön kısmına yığılmış taraftarların ağızlarından dökülen klişe sözlerdi.

neredeyse 20 yıl geçti ve türk taraftarlarda ( bilhassa bu süreyi yurtdışında geçiren ve türk futbolunda nelerin değiştiğini idrak edememiş olan gurbetçi taraftarlarda ) 5 fetişizmi sapıklık derecesinde devam ediyor. 19 kasım 2008 avusturya türkiye maçı'nda gördük bunu.

bu nasıl bir doyumsuzluk? bu nasıl bir gol fetişizmi? bu ne hırs? maçı izlerken "bir şeyler eksik lan" diyordum ki sahaya bir türk girdi ki kompozisyon kusursuzlaştı. 90'lı yıllarda yine avusturya'da oynadığımız bir maçta yüzlerce vatandaşımız sahaya girip rakip takımın futbolcularını korner direkleriyle dövmüştü. sanırım bu biraz da "viyana sendromu"

konuyla ilgili olarak gurbetci taraftarlarin kiro olmasi sorunsali da incelenebilir.
    #4256083 (cooler than jesus, 20.11.2008 16:20)
  2. (bkz: beşlikten geçerse beş sayılır)
    (bkz: 9 aylık oynamak)
    #4256100 (moby, 20.11.2008 16:25)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

turk futbolseverin 5 gol saplantisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turk futbolseverin 5 gol saplantisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turk futbolseverin 5 gol saplantisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about turk futbolseverin 5 gol saplantisi. Copyrights of the articles are belong to their authors.