turk filmi 

kapat
  1. eski türk filmlerine bakıldığında insanları geliştirici hiçbir yanı yoktur. çünkü bu filmlerde her yönüyle iyiler ve tamamen kötüler yer almaktadır. kişilerin duygularını anlamaya katkısı yoktur. o an ne düşünür de koşar necla, bilinmez. iyi midir peki necla? gayet tabii. hal böyle olunca gerçeklikle ilgisi olmayan bir dünya oluşturulur. hayallerdeki steril ve ideal dünya yansıtılır perdeye genellikle.
    #3502570 (mavi jojoba ayisi, 06.06.2008 16:07)
  2. diyalog konusunu bazen gereğinden fazla abartarak seyirciyi aptal yerine koyabilen hadise. ya da size öyle gelebilir, bana geldiği gibi.

(bkz: kulak mollasi turk milleti ve turk filmleri)
    #3554642 (arabam var, 18.06.2008 17:52)

© 2008 - uludağ sözlük

turk filmi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turk filmi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turk filmi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hakeme penalti cektirmek » rezistans » gulumse » trabzonspor » in brugge » ray allen » gazikentli » orhan pamuk » mavi nokta doya doya sanat » batmaya mahkum firma isimleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci