turk filmi seyredip aglamak 

kapat
  1. güzeldir eski türk filmlerini seyredip ağlamak. kimi zaman o kadar gerçektir ki o film, film icabı demeye bin şahit ister. kimi zamanda o kadar masaldır ki, yaşananlar sizi masal perisi olmaya iter. herkes mutlaka kendinden bir şeyler bulur. herkes mutlaka türk filmleriyle sarhoş olur. oturur ağlarsınız karşısında. kimi zaman da ağlamak için geçersiniz karşısına. hayatı eski türk filmi tadında yaşarsınız. günümüz gerçeğiyle bağdaşmasa da.
    #2122066 (kumquat mojito, 13.08.2007 01:43)
  2. sadri alışık' ın başrolde oynadığı ''ah müjgan ah'' isimli flimi izlerken gerçekleşen olaydır.
    #2122176 (darmanduman, 13.08.2007 02:04 ~ 02:05)
  3. mümkün olabilecek eylemdir. her ne kadar temcit pilavı gibi ısıtılıp önümüze sürekli konsa da hababam sınıfı bu olayı başarabilir. *ayrıca amacına uygun olarak ağlatmayı başarabilen bir filmimiz de halit akçatepe ve tarık akan'ın oynadığı canim kardesim adlı mucizevi filmdir.
    #2122183 (nukleermalkav, 13.08.2007 02:06)

© 2008 - uludağ sözlük

turk filmi seyredip aglamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turk filmi seyredip aglamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turk filmi seyredip aglamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» okumuyorum sadece yaziyorum » matematik » kayseri » black eyed » hic kimse sevmedigi halde sevilebilen seyler » lezyon » aldatmasin diye engelli sevgili bulmak » yngwie malmsteen » her ask bir oncekini yalanlar » entry a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games