turk erkegi ve ideal hatun kompleksi 

kapat
  1. yeni açılan spa merkezi destekli 5 yıldızlı bi kompleks değildir bu. erkeklerin, özellikle de türk erkeklerinin karşı konulamaz hatun kategorize etme sevdasıdır temelinde. o kadar saçma ve çelişken argümanlarla omurgalandırılır ki bu durum, zaman zaman "hebebelelel" tepkisi bile yeterli olmaz, olamaz.

bu durumu daha yakından algılayabilmek için erkekleri kategorize etmemiz gerekiyor.

1-) kodum mu oturturum adamları: istedikleri hatunun(evlenecekleri hatun)bakire olması, ev işlerinden anlaması, bir yandan çocuğa bakarken bir yandan erkeğinin omuzlarını kusursuzca ovabilmesi elzemdir. zaman zaman dayak yiyecek lakin buna ses çıkarmayacak minvalde bi insan olması gerekir. aksi takdirde yediği dayaktan sonra yaptığı şikayet, bir kere daha dayak yemesine neden olur. üstüne bi de baba evinde rencide edilir. değişiktir. bu adamların en karakteristik özellikleri eşlerini çalıştırmamalarıdır.

2-) kodum mu oturtmaya çalışırım adamları: bunlar, kodum mu oturturum adamlarına özenen insanlardır, asla koyamaz, koysalar da oturtamazlar. kurtlar vadisi'nde polat'a özenen güllü erhan gibi insanlardır. istedikleri hatun bir önceki maddede talep edilen hatunun az daha yontulmuşudur. yemek, ütü, bulaşık gibi uğraşarı beklerler hatunlarından. loser olmaya adaydırlar.

3-) dünya sikimde değil adamları: evlendiği hatundan hiç bir beklentileri yoktur. güzel olup olmadığına bakarlar, gerisini koyverirler, müthiş insanlardır. kadınların genellikle arabası ve parası olduğu için çıktığı, parasını yemek için de evlendikleri insanlardır. yuvalandıkları yerler sortie, reina gibi mekanlardır. bodrum'da fatih ürek ya da demet akalın dinlerken kendilerinden geçebilirler.

4-) ben bilmem anam bilir adamları: bu adamlar hayatları boyunca kız eli tutmamış insanlardır. muhtemelen ailesinin doğduğu şehirin bir köyünden, annesi ya da bi akrabalarının bulduğu helal süt emmiş bi hatunla görücü usulü olarak evlenip 4-5 çocuk yapacaktır. 35 yaşında saçları dökülür bunların.

5-) dünyayı ben yarattım adamları: bunlara angelina jolie'yi getirsen beğendiremezsin. muhtemel olarak rockerdırlar, uzun saçları, 357 tane küpeleri ve bandanaları vardır. yürürken nefret dolu bakarlar etrafa, agresiftirler, isyan ederler her şeye. gotik bi çıtıra biterler ama, yatakta hardcore takılırlar..

6-) ben evlenmem adamları: bunlar kendilerini dünyanın en kazanova insanı zannederler. 30 yaşına geldiklerinden totalde birlikte oldukları hatun sayısı 3 olsa bile özgüvenleri müthiştir. tek eşliliğe inanmadıklarını söyler dururlar ki, bi nevi doğrudur. ortalama 10 yıla bir hatun sığrırırlar.

bu liste biraz daha uzatılabilir olmakla birlikte geriye kalan erkek modelleri de bunların az daha modifiye edilmiş halleridir. totalde tamamen bencillikten ileri gelen düşünceler. lakin kodum mu oturturum adamları dışında istedikleri hatunla istedikleri şekilde evlenebilme başarısı gösteren erkek çeşidi yoktur. eheh, afacanlık tamamen.
    #3622752 (tuzbittihiyarakosamiyorum, 05.07.2008 12:56 ~ 12:58)

© 2008 - uludağ sözlük

turk erkegi ve ideal hatun kompleksi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turk erkegi ve ideal hatun kompleksi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turk erkegi ve ideal hatun kompleksi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dnz gzms ck ykskl » fuzulee » allah diye bagiran sivrisinek » yol arkadasim » ataturkculugu agizlara pelesenk edenler » yararli iddaa siteleri » aldattigini sevgilisine itiraf eden insan » overkill ii » 29 agustos 2008 ankaragucu trabzonspor maci » sevgi ve huzur dolu entryleri eksilemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games