turk dusmani 

kapat
  1. yurt dışına adım atar atmaz hissedebileceğiniz bir hadisedir bu. siz hep herkesin türkleri sevdiğini sanırsınız ama bir bakarsınız ki siz "barbar türksünüz" onlara göre..
    #1303537 (mydonoser, 14.02.2007 17:35)
  2. türk milleti hakkında olumsuz duygular besleyen, barbar olduğumuzu düşünen, anadolu topraklarını bırakıp asya içlerine, arabistan çöllerine dönmemizi isteyen zihniyettki insanlardır. türk düşmanı olmak, türk olmamakla karıştırılmamalıdır. buradaki ayrım bize karşı beslenen olumsuz ve haksız düşüncelerde yatar. yoksa diğer türlüsü paranoyadır, yanlıştır.
    #1303597 (sophie, 14.02.2007 17:45)
  3. "tourkos kalos mono nekros" diyebilen, yunan olmasi muhtemel insandir.
    (bkz: yunan olmak)
    #2798850 (sempatique, 06.01.2008 16:56)
  4. bizim en buyuk dusmanimiz yine bizleriz.
    diger ulkelerin asagilamalarina, verdikleri zararlara ve attiklari kaziklara ses çikarmayip goz yumdugumuz surece de kendimize en buyuk zarari yine kendimiz vermekteyiz.
    biz boyle ezik durdugumuz surece de onlarda dogal olarak ezeceklerdir.
    madenimiz var isleyemiyoruz, petrolumuz var çikaramiyoruz, teroristimiz var olduremiyoruz. sebeb yaranicagiz diye her turlu tavizi verdigimiz ulkelerin izni yok.
    #2798945 (dydyma, 06.01.2008 17:16)
  5. konustugum tum fransızlar, belcikalilar bile demektedir ki, hadi onlari salladim ben demekteyim ki: en buyuk dusman gene turk kimligi, pasaportu tasıyanlardır.. yazik...
    #3443838 (atgmuls, 25.05.2008 01:52)

© 2008 - uludağ sözlük

turk dusmani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turk dusmani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turk dusmani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarah palin » ustu paris alti amsterdam » saga donuste yayaya yol ver » bir kalbin icinde agliyor ask » lafmacun org » nada » kopya cekip helallik isteyen kiz » kursuni renkler » www iktisat eu » anatomic autogynephilia » florinali numuneddin » gotumuzde ergenekon parmagi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » yarim derdini ver bana » uludag sozluk moderator secme ritueli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » goncoloz » turgay demirel » desmodus rotundus » uludag sozluk ihtiyar heyeti » dunyadevletleri com » kavak yelleri » halkina kufreden basbakan » 11 ekim 2008 ingiltere kazakistan maci » salla basini al maasini » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » en istenilen yere sonunda gitmek » arka mahalle » anlattigi fikra tutmayinca birden ciddilesen adam » haydi bakalim