turk abecesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cinselligin abecesi
  2. turk anadan turk babadan dogma turk oglu turktur
  3. turk uzumu turk inciri turk findigi yiyiniz
  4. turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi
  5. turk denince aklina barbar seyler getiren turk
  6. turk erkegi abazan diye yakinan turk kizi
  7. turk un turk ten baska dostu yoktur diyen insan
  8. turk halki deyince turk irki anlayan insan
  9. turk demek turkce demektir ne mutlu turk um diyene
  10. turk oglu turk kizi turklugunu koru

© 2008 - uludağ sözlük

turk abecesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turk abecesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turk abecesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» polat alemdar dan kafa yemek » bilkent universitesi » fenerbahce » online yazarlar » haberturk » selim bolukbasi » 1969 » aleksimiti » gozu iste eli oynasta olmak » basbug ataturk » freshies » paraphilia » avdan koyu tumulusu » dokunup kacan kucuk cocuk » sir isaac » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » john starks » derdim coktur hangisine yanayim » hayata dair ic burkan detaylar » arwa damon » fwh » bir kere bile bira icmemis insan » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » canli bomba » tuomas holopainen » demolay » webcam acip tras olmak » the dive from clausen s pier » sacmalamada sinir tanimamak » azalmis icgoru » ulusozluk nba fantasy league