turizm ve otelcilik okumanin dayanilmaz hafifligi 


kapat
  1. turizm isletme ve otelcilik okumuş olmanın dayanilmaz hafifligidir.
    bu bölümde okumuş olanlarda görülen; sürekli tatilde olduklarını, bir yandan uzandıkları şezlonglarda soğuk meyve sularını höpürdetirlerken, bir yandan da entry girdiklerini * tahayyül ettiren, entrylerinden sezilen o dünyayanın temeline bomba yerleştirmiş ve tırnak törpülüyen bugs bunny tadındaki ve kıvamındaki havalarıdır.
    #1486188 (serbest radikal, 03.04.2007 08:24 ~ 09:31)
  2. geçeci bir hafifliktir. zira vizelerden,finallerden ne kadar yüksek not alınsa da, hatta isterseniz okulu onur nişanı ile bitirmiş olsanız da. turizm otelcilik bölümünü okuyan bir öğrenci, mezun olunca iş tecrübesi olmadığı için muhtemelen bir otelde komi olarak başlar işe. uzun lafın kısası turizm otelcilik okumak için güzel ve keyifli bir bölümdür ama işe başlanıldığı ilk bir kaç yılda g.tü sıkmaya gelemeyecekseniz pek tavsiye etmem.
    #1486197 (yarali kopek, 03.04.2007 08:44 ~ 08:45)
  3. yabancı gözüyle bakanların pek anlamadığı hafiflik. şöyle ki, lise son sınıf öğrencilerine bölümlerin anlatıldığı bir çalışmada turizm okuyan kişiye şu soru sorulmuştur: 'okul bitince işe garson olarak mı başlıyorsunuz?'
    #1486299 (nikim yok benim, 03.04.2007 10:00)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

turizm ve otelcilik okumanin dayanilmaz hafifligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turizm ve otelcilik okumanin dayanilmaz hafifligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turizm ve otelcilik okumanin dayanilmaz hafifligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about turizm ve otelcilik okumanin dayanilmaz hafifligi. Copyrights of the articles are belong to their authors.