turgut ozben 

kapat
  1. aile babasıdır, çocukları ve eşi vardır. anlatıcıyla trende karşılaşmış ve tanışmıştır, ne gariptir ki ona çok özel bir şey verir...
    #1430335 (ciplak turnagagasi, 19.03.2007 19:19 ~ 19.07.2007 18:42)
  2. targıt da denir bazen. yükselişi yaşatır bize targıt. ince ince, acı acı...
    #2182601 (basroldeki figuran, 23.08.2007 10:23)
  3. selimcigi ışık'ı onu anlamamıştır, onun selim'i anladıgı kadar.
    seni senden-olric'ten başka bir de ben anladım turgutcugum özben.
    çok yüklenme kendine, çok üzme kendini yok yere.
    #2182626 (mei ve pacali donu, 23.08.2007 10:30 ~ 10:31)
  4. oğuz atay ın öteki beni.. tutunamayangiller familyasına girmek için olric ile çırpınan, selim in peşinde bir ömür harcayan;hülasa başka dünyaların hırçın çocuğu danimarka kralının oğlu, kerhanelerin padişahı,isa nın gelişini müjdeleyen, türk edebiyatının taş kafalılarına orta parmağını kaldıracak kadar başka olan karakter.. selim de kendisini bulan bu kişilik, vahded i vücud un alanına girmiş ve trenlerin her köşesine olric ile içindekileri kusmuş ve yepyeni turgutçuğu yaratmıştır..
    #2182889 (panikadam, 23.08.2007 11:44)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

turgut ozben başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turgut ozben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turgut ozben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about turgut ozben. Copyrights of the articles are belong to their authors.