turgay avci 

kapat
  1. mevcut kktc hükümetinde dışişleri bakanı görevini yürüten siyasetçi.
    #2097871 (zaknafien, 09.08.2007 09:29)
  2. ozgurluk ve reform partisi kurucu başkanı.
    #2097963 (spaltula, 09.08.2007 10:14)

© 2008 - uludağ sözlük

turgay avci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turgay avci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turgay avci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» obez olmasina ragmen beyaz ekmek yiyen insan » almanlar mutsuz olunca biz de mutsuz sayildik » dwayde » sick again » loy loy » basbakana coban demekle caylak olunmaz » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » fausto zonaro » ampirikuku » uludag forum » insanlik onuru iskenceyi yenecek » londra » akatizi » islam channel » deli osman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » delivery at frontier » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » yaran olaylar » gupguzel kizin cipcirkin sevgilisi olmak » pulemjot kalashnikova » yaran ogrenci isleri diyaloglari » sagopa kajmer » fc homburg » dolmusta onde oturmak » alice cooper » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » not seni seviyorum » sinavda mesaj atmak » bunu mu demek istediniz » jay cutler