turbanlilarin dogru yolu bulup basini acmasi 

kapat
  1. maltepe universitesi rektoru aytekin berkman'in aglaya aglaya soyledigi sozudur. "inaniyorum ki turban takan kizlarimiz da bir gun dogru yolu bulup baslarini acacaktir" demistir kendileri. sayin "rektor" bey, her insanin dogrularinin, inanclarinin farkli oldugunu anlamak ve saygi duymak bu kadar mi zor?
    #3055574 (sobaninyanindayatanevkedisi, 25.02.2008 11:46)
  2. son derece pişkinlikle düşünerek talihsiz açıklamadır diyorum. hep merak etmiştim bunun gibi gereksiz sözleri muhafazakarlardan duyduktan sonra talihsiz açıklamadır deme hazzını. talihsiz bir açıklamadır, evet yanlıştır demek hiç zor değil ama demeyeceğim. talihsizdir talihsiz... *
    #3055582 (sohodo, 25.02.2008 11:48)
  3. Tartışmayı başından sonuna kadar dinleyip , bundan önce söyledikleriyle birleştirilmesi ve eleştirilmesi veya onaylanması gereken sözdür. Bu cümleyi kurmadan önce rektör kızlarımıza saçlarının bir teli görününce cehenneme gideceklerini düşündürerek başlarını kapatmayın. kendilerini çıplak gibi hissetmelerini sağlamayın idi. Bunun öncesi de var tabiki üniversitede türbanlı birisine neden türban takıyorsun diye aldığı cevap kendimi çıplak gibi hissediyorum olduğu için bunu söylemiştir. Çok da doğru söylemiştir. Kadınlık utanılacak birşey değildir, onsekiz yaşından önce kafasını kapatıp ( bebek olanları da gördüm , saçı dahi olamaz yani) sakın gösterme diye telkinde bulunulanların kendilerini çıplak gibi hissetmeleri çok doğaldır. inanç özgürlüğü inancının gereklerini yerine getirmek olarak kısıtlanamz , inanç özgürlüğü içinde inanmama özgürlüğünü de barındırır ve hiçbir inancın temelinde dayatma yoktur.
    #3055606 (invinoveritas, 25.02.2008 11:58)
  4. olası eylemdir. her ne kadar turkiyede uzakta gorunse... para mı ozgurluk mu sorusuna para cevabını veren arkadaslarımızın para ıcın basortusu takma eylemlerının, ceplerın dolması sonucunda ozgurluk ıcın basortusunu acmalarına donusmesı anlamına da gelebılır. unıversıteye gırerken cıkartmıyorlar belkı ama gece bara gıderken cıkartıyorlar nasıl olsa deyıp umursamamak ısterdım ama ne yazıkkı o da mumkun degıl.

-erkekler ne zaman kapanır bende o zaman kapanırım! kadın erkek esıtlıgı!
    #3055608 (300 Ispanak, 25.02.2008 11:58)

© 2008 - uludağ sözlük

turbanlilarin dogru yolu bulup basini acmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turbanlilarin dogru yolu bulup basini acmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turbanlilarin dogru yolu bulup basini acmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» varsova » universitelerdeki pkk lilar » sadece uludag sozluk yazarlarinin mukemmel olmasi » arst ole martin » nefes » makina kimya endustrisi kurumu » mnp » yalama olmus priz » enternasyonel france galop istanbul kosusu » ado den haag a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games