turbanlilarin cennetin kapisindan geri cevrilmesi 

kapat
  1. o kadar zorluklarla uğraşıp, kimseyi takmadan taktıkları türbanın bir işe yaramaması ve cennetin kapısından geri yollanması.[cennete girmek için türban takanlar için]

harbi diyorum yalnız, sen o kadar tak türbanı, sıcak mıcak dinleme, terle de terle sonra vefat et, cennete gireme. oldu mu bu? hayırlısı diyoruz..
    #3616438 (www wwwwwwwwww www, 03.07.2008 23:46)
  2. fileli çorap giyen ekose mini etekli dekolteli jariyerli mümineler varken doğal bir durumdur.*

ah benim bacım ne var şu örtüde? aç hem sen kurtul hem de ülkem kurtulsun, hepimiz kalkınalım.
    #3616453 (enderun sevgiler, 03.07.2008 23:48 ~ 23:49)
  3. nerede kapadığı kadar, nerelerde açtığı da önemli bir mevzu olduğundan, çok şaşırılmaması gereken hadisedir. ne de olsa pazardan şekline bakıp kelek değildir diye aldığımız her karpuz eve gelince düzgün çıkmıyor..
    #3616481 (junojuno, 03.07.2008 23:53 ~ 23:54)
  4. cennete girmenin orayı burayı kapatmayla olmadığını kanıtlayan durumdur.şöyle bir durum daha var;bu insanlar yazın yanmıyolar mı?bunun cevabı o giyisilerin altı zaten boş ise cennete girememeleri normal.
    #3616554 (apice a rassi, 04.07.2008 00:04 ~ 00:05)

© 2008 - uludağ sözlük

turbanlilarin cennetin kapisindan geri cevrilmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turbanlilarin cennetin kapisindan geri cevrilmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turbanlilarin cennetin kapisindan geri cevrilmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vereniging betaald voetbal de graafschap » ukte » bas gitar calamayan basci » uefa super cup » saz ile gitar dueti » kurt politikaci » sevgilisinin kulagini yalayan niyeti bozmus erkek » ucuben » wrecking crew » simsiyah saclardaki bembeyaz telin goruldugu an a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games