turbanli plaj voleybolcusu 

kapat
  1. başını güneş geçmesin diye itinayla türbanla kapatan, altta ise pembe bikisiyle ortamın gereğini yerine getiren plaj voleybolcusu hanım kızımızdır.
    aldığı sayıdan sonra; "Haşemalı plaj voleybolcusu başlığı açmayı düşünen varsa taaa ..... ...yum" diye sevinç nidası duyulmuştur bu kızımızın.
    #3404422 (abi bana yerversene, 16.05.2008 14:35)
  2. (bkz: aysun özbek)
    #3404430 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 16.05.2008 14:38)

© 2008 - uludağ sözlük

turbanli plaj voleybolcusu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turbanli plaj voleybolcusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turbanli plaj voleybolcusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuran in tanri tarafindan gonderildigine inanmamak » avenged sevenfold » asustek » kursad tuzmen » kimlik ismiyle kullandigi ismi farkli olanlar » muhabbet kusu » sinir anlar » ahir tetanisi » 23 temmuz 2008 tarihli girgir kapagi » belden baglamali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci