turbanli kizlarin erkek arkadas profili 

kapat

1. bunun tartışılabilmesi için öncelikle türbanlılarla çıkmayacak erkek profilinin incelenmesi gerekir.

estetiğe önem veren bir insan türbanlı bir bayanla çıkmaz doğal olarak;tabii herkes türbanlı olmadığı takdirde!

kuran ı kerim i rasyonel şekilde düşünüp yorumlayan,aile ve islam bilgini sayılan sahte hocalardan etkilenmeyen kişilerin de kız arkadaş proilinde değildir türbanlı bayanlar.

demek ki bu iki tip insan türbanlı bayanlarla çıkmaz!

türbanlı bayanlarla çıkanlar ise şunlardır:

*ailesi tarafından tanıştırılan gençler*.

*kendi inançlarına uyan bir bayan bulmak isteyenler*.
    #442108 (Disco Inferno, 19.07.2006 23:19)
  2. yarası olup gocunan kişiler sezinliyorum sanki dediğim kişisel inançların alaya alınma durumundan farksız birşey değildir.

Not: uykuluyum.
    #442118 (unsal, 19.07.2006 23:22)
  3. gorusleri itibariyle turbanli bir insanla ataturkcu bir gencin cikmasi zor olmasi itibariyle (bkz: asla asla deme)bu stil bu profilden elenebillir
    #442121 (scurtel, 19.07.2006 23:23 ~ 23:26)
  4. sözlüğümüzde ki ender bilgili arkadaşların varlığını gösteren başlık.**
    #442127 (gazoz_kapagi, 19.07.2006 23:26)
  5. (bkz: ilahımız Senai Demirci dir)
    #1830059 (dont be cute, 27.06.2007 16:16)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

turbanli kizlarin erkek arkadas profili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turbanli kizlarin erkek arkadas profili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turbanli kizlarin erkek arkadas profili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about turbanli kizlarin erkek arkadas profili. Copyrights of the articles are belong to their authors.