turbana alternatifler 

kapat

1. Toplumsal bir sorunumuz olmuş ve maalesef öyle kalmış türbana karşı işlevselliği aynı şekli farklı hatta belki daha estetik duracak alternatiflerdir.

Bence kafaya balon geçirmek şık bir harekettir, ayrıca balon gayet esnek olduğu için rahat bir kullanım sağlar hafiftir, yıkanılabilir.

Ayrıca üniversiteye kafada balon ile girmenin yasak olduğunu kimse söylemedi.
    #2678267 (thug, 09.12.2007 00:39)
  2. turbana alternetif bulunabilir ama maalesef modern tip bile akila care bulamiyor. herkeste olmuyor ne yapalim, allah vergisi. burasi da ozgur bir yer tabi geri zekalilar da yazabiliyor.**
    #2678283 (fewzi1907, 09.12.2007 00:42)
  3. (bkz: huni)
    #2678287 (nerval, 09.12.2007 00:42)
  4. bim poşeti.
    #2678291 (cibiliyetli, 09.12.2007 00:43)
  5. kafaya yobaz oturtmak.
    evet aslında mantıksız gelse de başta kamusal alanlarda türban yasagını kadınlardan çok erkeklerin eleştirmesi buna içten içe inandıkları hissi doğuruyor.
    hacı şu türban işini çözmemiz lazım yoksa benim hanım beni takacak kafasına.
    #2678317 (yav napcan adimi, 09.12.2007 00:46 ~ 02:24)
  6. (bkz: dingilce * başlıklara örnekler)
    #2678353 (teoremsel, 09.12.2007 00:53)
  7. (bkz: dildo)

durun lan!
    öyle hemen anlamadan dinlemeden, Son sözümü söylemeden nereye böyle? önce bi açıklayayım mevzuyu. zaten Gözlerim dolmuş boşalmış bir kere, Sütten kesilmiş bebek gibiyim. cık cık cık...

şimdi mevzu şu: bu türban denen şeyi takanların ve savunanların en azından bir bölümü bunu kişisel ikballeri için yapmıyorlar mı? yapıyorlar. gelene ağam gidene paşam demiyorlar mı? diyorlar.

peki ülkemizde ve dünyada ibne sayısı hızla artmıyor mu? artıyor. böyle giderse bir zaman sonra ibneler örgütlenip iktidar olamazlar mı? olabilirler.

e şimdi sadece birilerine şirin görünme çabasında olan, para, şan, şöhret uğruna türban savunuculuğu yapanlar var ya... (örtünmekte samimi olanları ve inançlarının gerektirdiği diğer hususları da göz ardı etmeyen mütedeyyinleri tenzih ediyorum bak. sözüm meclisten de dışarı) sırf moda olduğu için bugün türbancı kesilenler, yarın ibneler egemen olduğunda ne yaparlar? cevap vereyim: kıçlarına dildo takıp dolaşırlar. işte bu durumda da dildo, bugün türbanın gördüğü işi görür bazıları için. şüpheniz olmasın...
    #2678390 (oyuna devam, 09.12.2007 01:05)
  8. (bkz: akıl fikir)
    #2678428 (aysel gurel, 09.12.2007 01:15)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

turbana alternatifler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turbana alternatifler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turbana alternatifler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about turbana alternatifler. Copyrights of the articles are belong to their authors.