turban takan hatuna pis bocek diyen kokona 

kapat
  1. tam kokonadır. hatta kokoştur. banu alkan gibi pis kokmakta olan ayaklarına her gün oje sürmekte olup genelde sosyete ninesi olarak adlandırılırlar.

yağmurlu bir istanbul akşamı. millet taksi bekliyor ve en önde türbanlı bir hanım var. arkadan fare gibi süzülen bu kokoş, türbanlıyı iterek, '' çekil önümden pis böcek '' diyerek önüne geçmeye çalışıyor. en son gözünü açtığında suratında ayakkabımın izi vardı bu karının. 42 yazıyordu alnının tam ortasında..
    #3010973 (ya save ya target, 16.02.2008 01:58)
  2. basi acik kadina namussuz diyen turbanlidan kişilik olarak farkı yoktur.
    #3010985 (kedisever satanist, 16.02.2008 02:00)
  3. (bkz: uykuda yazılan entryler)

42 yazıyordu ki tam alnının ortasında,çalar saat çaldı ve işe gitmek için kalktım.
    #3010988 (ickiyi siyasal simge yapalim, 16.02.2008 02:00)
  4. kendisine hakaret edip, insanlık dışı tepki gösterenlerden daha masum, daha az cahil ama en az o kadar akıl yoksunu kişidir*
    #3015192 (if not than what, 16.02.2008 22:11)
  5. belli cevrelerin amacina ulasmakta oldugunun gostergesi olan kokonadir.

amac toplumu iki zit kutupa ayirmak. bir yanda turbani destekleyenler, diger yanda turbana karsi cikanlar. hedef net. enerjimizi iceride tuketmememizi istiyorlar. enerjiyi disariya uygularsak ne olabilecegini kestirebiliyorlar. bu milletin damarlarinda var guc, liderlik. ne zaman biz birlik olduk o zaman dunya onumuzde egildi. bu ulkede eskiden devlet baskanlari ulkelerarasi muzakerelere sadrazamlarini yolluyorlardi. bir donem mektup yaziliyordu ulke baskanlarina bizi kurtarin diye. ne zaman bolunduk o zaman suruneye basladik. gayet acik balkan savaslarinda orduda alayli- mektepli kavgasi yuzunden bir zamanlar vilahyetimiz olan yerlerin ordularina yenildik. bolgesinin yildizi olmasi gereken turkiye basit cekismelerle, basit seylerle ugrasiyor. bu cekismelerin en barizide sanal alemde. biri digerine hakaret ediyor o da ona cevap veriyor. yazik kaybedilen enerjiye, kaybedilen zamana yazik...
    #3015224 (ersin34, 16.02.2008 22:21)
  6. (bkz: kötü söz sahibinindir)*
    #3015239 (iyipekimadem, 16.02.2008 22:23)
  7. türbandan bu denli nefreti gözlemliyebileceğimiz kadınıdır.. yazıktır..
    #3015262 (emrah potter, 16.02.2008 22:28)
  8. o kokona ne kadar insansa karşısındaki de o kadar insandır.
    ama maalesef bazı kötü niyetli insanlar dinden imandan o kadar soğuttu ki, kapalı insanlar terorist muamelesi görür oldu.
    keşke herkes ataturk yada hz muhammed kadar humanist olabilseydi.
    #3015301 (peizerat, 16.02.2008 22:33)
  9. başı açık kadına kokona diyecek kişilikteki insandan farkı olmayan biridir. al birini vur ötekine. elde var "0"
    #3015313 (rakimalboga, 16.02.2008 22:35)
  10. (bkz: hayallerde yaşıyor bazı ibneler) isteyen istediğini der. her böcek diyene bu tepki verilmeye kalkılırsa , hapishanede muhtelif koğuşlarda muhtelif kişilerden muhtelif organların büyüklüğünün kanıtını görmek mümkün olur. sözüm ona teşbihli ironili durum tahlili yapıcam derken , saçmalamanın dile geldiği andır bu. kokoş vs türbanlı , türbanlı vs makyajlı , allah vs atatürk.. bunlara hamamböceği vs insan dicem , kafka'dan beri böcekleri de sever oldum..he buldum buldum , hiv vs. insan..başkalarının laflarından konak yaşarlar, başkalarının beyinlerini kullanırlar , tepkisel asalaklar..
    "yağmurlu bi istanbul akşamı , yorun argın eve geldim sözlüğü açtım , gene aynı dangalaklar , 2 metrelik böcek ürününü tartışıyor.yaptığın tanıma bak , pis kokanla türban ne alaka , kime karı diyosun lan hırt , türbanlılar oje kullanmıyor mu , bu kadar mı yüzeyselsin diyecek oldum, sonra siktir lan , özgürlüğü savunan bundan da diğer tarafa ayak izim çıktı heheh diye kendi çapında göz dağı veren çok hücreli yaşam formlarıyla mı uğraşıcam gece gece dedim"
    #3015628 (hefeweizen, 16.02.2008 23:23)

© 2008 - uludağ sözlük

turban takan hatuna pis bocek diyen kokona başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turban takan hatuna pis bocek diyen kokona ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turban takan hatuna pis bocek diyen kokona nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tikky » bascavusoglu camii » bir kere bile bira icmemis insan » roman shirokov » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » yaran msn iletileri » meet me in kafkasin onu » yan bakmak » elveda de » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » oguzhan ozyakup » fabrikator » bedensel sanrilar » ataraxie » haci yagi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » islak imza » kara hilal » haci yagi kokulu sevgili » the 39 steps » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » osurmaya gaz cikarmak diyen insan » turk televizyonlarindaki cadili diziler » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » dft » righteous kill » londra » muslum denen hiyar burda mi » sinavda mesaj atmak