turban fantezisi 

kapat
  1. halkımızın türban ile kafayı bozup, birçok gerçeği göremediği şu günlerde türban takıp türbanın misyonunun farkında olmayan gerizekalı yurdum insanları tarafından yapılması muhtemel eylem.
    #3148467 (eko le pew, 16.03.2008 15:53)

© 2008 - uludağ sözlük

turban fantezisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turban fantezisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turban fantezisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» daha » isyerinden nefret etmek » namazi kacirinca batiya yollanmak » ermeni nin dolu » oraya gelirsem hepinizi sirinlerim » fatih universitesi » iseme bahanesiyle teshircilik yapan sapiklar » grup otuken » steve kerr » babanin sevgisinin anlasildigi anlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci