turban avcilari 

1. türbanın yasaklandığı 28 şubat sürecinde üniversitelerde görülen, türbanlı gençlere devletin kararlılığını idrak ettiren gizli timlerdir.
    #2942389 (zulfikardarbesi, 03.02.2008 14:18)

© 2008 - uludağ sözlük

turban avcilari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turban avcilari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turban avcilari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i belong to che » roll over beethoven » leonce ile lena » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » be with you » john frederick lewis » imper » kendine gomulmek » parasut fren » bir memenin ardindan » aciyi ellerinde buyutmek » oje » sesleri gormek » dp perfumum » tatilde calismak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilk hava gemisi » cekme helva » izlanda » ask vazgecer » pkk » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » cekememek » olmus mu » jesus christ propogandasi » dokunulmazliklar kalksin diyemeyen milletvekilleri » fc oranges » gogus killarini yolmak » desifreolmusdisiuuser » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » yazarlarin aslinda demek istedikleri