turac 

kapat
  1. bir sülün türü.
    #289861 (grand ekinoks, 29.05.2006 15:38)
  2. aziz yıldırım'ın sahibi olduğu ingiliz atı.çok kaliteli ve bir o kadar da sorunlu bir attı.
    orjin:grand lodge-key to the minstrel
    #289865 (grand ekinoks, 29.05.2006 15:39)
  3. artık aygıra alınmış olan ve yavruları pistlerde boy gösteren isim.
    #3416373 (grand ekinoks, 19.05.2008 05:30)

© 2008 - uludağ sözlük

turac başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turac ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turac nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanri kompleksi » bayira karsi yatir beni tirmala beni kasi beni lan » hedonism » gulhatmi » bes sik arasinda kalmak » nu metal » dostum sana eksi veren bendim az once » fakir » seviyesiz yazarlar » mighty morphin power rangers a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci