tupgaz zammi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tupgaz
  2. tupgaz kamyonlari
  3. zammi sure
  4. ekmek zammi
  5. elektrik zammi
  6. pirinc zammi
  7. bu zammi hak et hocam
  8. sigara zammi
  9. aydinlatma zammi
  10. yuzde 34 luk elektrik zammi

© 2008 - uludağ sözlük

tupgaz zammi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tupgaz zammi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tupgaz zammi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kondisyoner » yagmur » cikin sikin birbirinize » kimse yazmazsa ben yazarim » ozru kabahatinden buyuk » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » ask incitir » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » tanimadigin kizi msn e eklemek » albert einstein » teknik direktor kiyimi » yuck fou » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » the beatles » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » erkeklerin guzel kadin zaafi » ask devirir » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » fatihkul » pkk » sarma sigara » dolar » bir sifat olarak kazim » uludag sozluk altin gunu » asik olunasi kadinlar » bekaret » melda irmakkesen