tunkashila 

kapat
  1. üçüncü nesil yazar.*
    #875739 (oumar, 18.11.2006 12:14)
  2. "kim istemez mutlu olmayı
    ama mutsuzluğa da var mısın?"

burada hep mutlu günler geçirmesi dileğiyle...
    #1152376 (july4th, 14.01.2007 17:32)
  3. annemin bana kazandırdığı en güzel şey, o ifşa etmek istemese de o benim ablam lan!*
    #1152425 (doksanüç, 14.01.2007 17:37)
  4. hoşgelmiş yazar. umarız kardeşi gibi faydalı olur sözlüğe.
    #1152439 (arude50, 14.01.2007 17:39)
  5. eskiden her dakika kavga ederdik, ergenlikten sonra kardeş değil kanka olduk, zaman ilerledikçe abla değil anne oldu bana. bursa dan istanbul a döndüğümde en çok sevinen o oldu miniğim diye boynuma sarılan, istanbul dan bursa ya dönerken küçücüğüm herşeyim nolur çok uzaklara gitme diyen de o oldu en içten. beni incitenlere tanımadan kızdı, sevdiklerim beni üzer diye hep korktu. hergün sabahın köründe kalkıp eşşek gibi çalışsa da kazandığı parayı gözünü kırpmadan minik kardeşine harcadı. odamda duymaya alıştığım nefesti hep. geceleri yatmadan önce yoranın altında geyik yaptığım gıdıkladığım, her lafımı sabırla dinleyen, eleştirilerime katlanan nadir insan, ablam lan ablam! ne yazsam inan yetersiz kalıyormuş valla.
    (bkz: özledim)
    #1336194 (doksanüç, 22.02.2007 23:49)
  6. bugün bilmem kaçıncı yaşına girmiş * yüce insan, mümtaz şahsiyet, değerli kişilik, biricik ablam. iyi ki doğdun walla pasta güzel gitti iftardan sonra.*
    #2362144 (doksanüç, 22.09.2007 20:50)

© 2008 - uludağ sözlük

tunkashila başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tunkashila ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tunkashila nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuhh kahretsin » the offspring » yerel radyo reklamlari » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » muhalif oldugu icin silik olan yazar » tarhana » coleslaw » burada allah yok peygamber de tatilde » pomak » siir kadindir » kucuk istanbul » kaderimin cv si » yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » felsefenin tesellesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran cep telefonu mesajlari » osman pamukoglu » yeter artik vurmayin adam oldu » ask yaslandirir » kararti » ecce homo » yasa mustafa kemal pasa yasa » the midnight meat train » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » bekaret uzerine acilan basliklar » re re re ra ra ra galatasaray » mustafa topaloglu nun sozluk yazari olmasi » pro lisans » le dejeuner des canotiers » prison break