tunelin sonundaki isigi gormek 

kapat

1. * *
    herşeye rağmen umudunu kaybetmeyen insanların zaferidir.
    #2730867 (fishandcips, 22.12.2007 19:13)
  2. o tünele girip de sonuna varamayanların bir hayalidir.
    #2730961 (abd i acz, 22.12.2007 19:37)
  3. Kimine göre hayatın sonunda yaşayacağımız , kimine göre yeni bir günün getireceği yükün akşama doğru hafiflemesi, kimine göre ölümcül bir hastalıktan kurtulacağı anın sonrası. Geçmişini gözden geçirip geleceğine dair kaygılarınıda harmanlarsan listeyi elbette ki uzatabilirsin.
    Düşünülmesi gereken sadece şudur ki, o tünelin ardında göreceğin alaca karanlık ve ardından gelen parıltı, içini de gözlerini aydınlattığı gibi aydınlatacak mı? Yanıtın olumluysa ilerlemeye değer. Lakin olumsuz bir yanıt verecek eğilimin varsa işte o zaman o tünel uzadıkça uzar sonunda göreceğin bir fener ışığından farksız olur... Yapaydır.
    #2731017 (badness box of pandora, 22.12.2007 19:48)
  4. trenle giderken bir tünele girdiğinizde olacak olaydır.
    fakat metroda* böyle bir durumun söz konusu olması genellikle yoktur.
    *
    #2731026 (prisoner, 22.12.2007 19:49 ~ 20:03)
  5. bazen üzerimize gelen bir yük treni de olabilir.
    (bkz: no leaf clover)
    #2731135 (yav napcan adimi, 22.12.2007 20:18)
  6. küçükken yapılan yolculuklarda en çok tünelden geçmeyi severdim ama en çok yine tünelden geçmekten korkardım. tünel insanın hayatı gibi; sonunda ne var diye bilmeden girdiği ama gidildiğinde aydınlıga çıkması... bazen sarkıtlar olurdu, geçerken "acaba arabanın üstüne düşer mi?" diye kendimi korkuturdum. kimseye söyleyemezdim, çocukluğumla dalga geçmesinler diye. ve düşmedi o sarkıtlar hiçbir zaman. babam da benim gibi düşünüp o sarlıtlardan korksaydı zaten o tüneli hiç geçemezdik. risk almak her zaman kötü değilmiş. tünelin sonundaki ışıktır aslında bizi yolumuza devam ettiren bazen görmeden o ışığı tünelin içide yok olsak bile.
    #2731163 (fabala, 22.12.2007 20:25)
  7. -bu maddi sıkıntıdan kurtulcaz görüceksin bak zehra
    -ya tabi abdülrezzak çalışmıyosun bi halt yaptığın yok bu dönemi atlatıcağımızdan bahsediyorsun
    -ama tünelin sonunda ki ışığı görüyorum aşkım
    -sen daha sikinin ucunu göremiyorsun abdülrezzak
    #2731221 (suicidal imbecile, 22.12.2007 20:39)
  8. bir de o tünelin ucundaki ışığı görüp geri gelenler vardır. *
    #2731406 (Aci Biber, 22.12.2007 21:12 ~ 21:22)
  9. yaşamın değerli olduğunun anlanacağı andır.
    #2731415 (biberli nohut ezmesi, 22.12.2007 21:13)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

tunelin sonundaki isigi gormek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tunelin sonundaki isigi gormek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tunelin sonundaki isigi gormek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tunelin sonundaki isigi gormek. Copyrights of the articles are belong to their authors.