tunde 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tunde baiyewu
  2. father tunde

© 2008 - uludağ sözlük

tunde başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tunde ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tunde nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 550 tane guzel bayan mankenden olusan meclis » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » waiting for you » bir salak gibi olmek » delikanli adam » mta88 » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » sabri sarioglu tipi cagdas sag bek » ispanyolca » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » mehmet ali birand » yaran youtube yorumlari » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » yan bahce » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 7 turbanlinin birlesip sozluge girmesi » baska marketin posetiyle markete giren kisi » ama o benim dinimden degil » internet kafede uludag sozluk okuyan birini gormek » disprozodi » amok » basbug ataturk » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » ozgur show » dis agrisini bastirsin diye ayagini kiran adam » borc dekontu » daum lucescu terim uclusu » cevir kazi yanmasin » seriatci basketbolcu