tuna erdem 

kapat
  1. istanbul bilgi universitesinde öğretim görevlisidir. Film Grammar dersi verir. dersini geçebilen sınıfın lakabı survivor sınıf olur.
    #734879 (zlatan1937, 14.10.2006 02:49)
  2. erkek filmlerini de gerekli sertlikte yorumlayabilen çağdaş bir eleştirmen.
    #1866362 (zargana, 05.07.2007 07:40)

© 2008 - uludağ sözlük

tuna erdem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tuna erdem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tuna erdem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk yazarlarindan hayat tavsiyeleri » ogretmenlerin seminer calismalari » minibuscu laflari » senaryo kabizi senarist » fenerbahce amblemi » no air » yastikalti bank » yaran fikralar » slm asl pls » albert einstein » iskur bana is bul » turk solu » sputnik operasyonu » helal olsun dedirten entryler » night ark » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dogum gununun sadece bankalarca hatirlanmasi » kizkaciran damat » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » lake station » tansel colasan in emekli olmasi » acemisinden ankara notlari » beni susarken bolme » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » dibutil suksinat » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » su icerken domalan insan » 0 dogumlu olmak » drunk mail » capa » bir kadinin en masum oldugu an