tumer ve besiktas taraftari 

kapat

1. transferi beşiktaş taraftarını sudan çıkmış balığa döndürmüştür .

sen gittin ya
    artik kapali senin isminle inlemeyecek
    o kapidan çikarken dedin ya mazlum yüregime ok saplayip
    kapanmistir kartal defteri bende diye
    siyahina beyazina agladim
    gök kubbe adina
    yerdeki toprak kokusu adina
    sagimin yalanina
    solumun dolanina
    ve üç kurus ugruna satilan serefler adina
    andim olsun,
    besiktas bir sevdadir bitmez
    vefa semtini unutup gidenleri affetmez...
    (kaynak:forza beşiktaş )
    #298818 (devrim, 31.05.2006 22:27)
  2. (#296693)
    #298829 (city walk, 31.05.2006 22:30)
  3. "vefa istanbul'da bir semt adı mı sadece..?"

"yazık ettin yazık"
    yaratıcı beşiktaş taraftarını bırakmaycaktın
    #298832 (can, 31.05.2006 22:30)
  4. yolda belde karşılaşmamaları gereken iki şey.tümer'in saglığı sıhhati,agzının burnunun yer ve koordinatları açısından.
    #310577 (veritaserum, 04.06.2006 02:03)
  5. inönüde ki ilk macinda yuhalanacak ve bunu da sonuna kadar haketmis bir futbolcu ile eski takiminin taraftarlarinin bir baslik altinda birlestirilmesi.
    #310600 (rosie dunne, 04.06.2006 02:06)
  6. beşiktaş taraftarının tümer'in fenere gitmesinden sonra inönü'ye her geldiğinde tümerin sülalesini hatırlatmasıyla geçen münasebet. Çarşı burası beşiktaş alayına gider şarkısını tümer'e empose etmiştir. Tümer'in yaptırdığı dövmesine karşılık (beni yalnızca allah yargılar) allah affeder çarşı affetmez cümlesiyle cevap vermiştir çarşı. Ah be tümer biz seni zamanında sergen'le birlikte beşiktaş'ın simgesi olarak görüyorduk. Sergen hala öyle ama sen ...*
    #2863952 (black and white, 19.01.2008 20:48 ~ 21:13)
  7. "satılıkmış tüm sevgiler" mottosuyla açıklanmıştır.
    #2864002 (montajelemani, 19.01.2008 20:58)
  8. bir gündüz macinda birlikte yorumladiklari muthis beste hala akillardadir.
    (bkz: burasi besiktas alayina gider)
    #2864041 (sempatique, 19.01.2008 21:04)
  9. beşiktaş seyircisinin tümer'le ilişkisinde hep eksik bir şeylerin olduğu hissedilmiştir . tümer'in şanssızlığı sergen'le aynı yıllarda takımda bulunmasıydı sanırım. hep bir sergen kompleksine sahip olduğu düşünüldü, pek de haksız bir düşünce değildi bu. ama ne olursa olsun beşiktaş'a malolmş bir oyuncuydu nihayetinde ve fenerbahçe'ye gidiş sürecindeki tavrı ve sonrasında azılı bir beşiktaş düşmanı kesilmiş izlenimi uyandırması, aradaki sorunlu aşkı nefrete dönüştürdü.
    #2864077 (telashe, 19.01.2008 21:10)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

tumer ve besiktas taraftari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tumer ve besiktas taraftari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tumer ve besiktas taraftari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tumer ve besiktas taraftari. Copyrights of the articles are belong to their authors.