tumer gider tencere olur rustu gelir kapak olur 

kapat
  1. fenerbahçe yönetiminin takındığı tavırdır. bir sezon öncesinde tümer'in para için besiktas'ı satarak fenerbahce'ye gitmesinden pek bir hoşnut olmuşlardı. ne de olsa beşiktaş'ın sembolünü, kaptanını almışlardı. o zamanki açıklamalarda hep "futbol profosyonellik işidir, bunlar normal şeyler" diye açıklamalar vardı. Ancak şimdi rüştü reçber'in yani fenerbahçe kaptanının beşiktaş'a gelmesi sebebiyle ayaklandılar. "Vay efendim takımını para için sattı, hani bizden başka takımda oynamazdı" diye açıklamalar geldi. yavrucanlar geçen sene bunlar profosyonellik değil miydi? nedir bu şiddet bu celal?
    #1794954 (eagle is free, 20.06.2007 12:53)
  2. yönetimin böyle bir tavır takındığı falan yoktur başkan daha dün kim bize emek harcamızsa teşşekkür ederiz demiştir. sırf polemik olsun diye konuşuyorsak 13 yıl bir takımda oynarsan değiştirirsen tencere tabak olursun 4 yıl bir kulüpte oynayıp takımını deiştirirsen kapak olursun.
    #1794997 (sohodo, 20.06.2007 13:07 ~ 13:08)
  3. fenerbahçemizin başkanı polemik yaratmak yerine rüştü'ye tepki gösterilmemesini istemiştir. bu olay roberto carlos'un imza töreninde gerçekleşmiştir. inanmayan izleyebilir.
    (bkz: polemik yaratmaya çalışmak)
    #1795005 (hothead, 20.06.2007 13:10)
  4. canlı yayında kalkıp beşiktaş'tan başka yerde oynamam deyip, statta fenere küfredip sonra da oraya gidersen tencere olur. eğer sen kendi futbolcunu, kaptanını kalkıp döversen, sonra bu futbolcuya kalkıp beşiktaş taraftarı çiçek verirse o adam o takıma gider. bu da kapak olur.
    #1795014 (eagle is free, 20.06.2007 13:12)
  5. hiç kapak olmayan transferler silsilesi. yıllarca devamları olacak ve seyredeceğiz, daha sonra alışacağız. kendim şahıs olarak hiç bir şekilde rüştü'ye kızmadım ve gerçekten hasta derecede fenerbahçe'liyim. mesela dün başkanımızın r.carlos'un imza töreninde "bize emeği geçen hiç bir futbolcuyu aşağılamayacağız, teşekkür edeceğiz" demesi bile beni pek fazla inandıramamıştır, ama iyimser bakmak ve başkanımızın bunları samimiyetle söylediğine inandırmak istiyorum kendimi. zaman mefhumu olayların aynasıdır. göreceğiz. diğer yandan hiç bir zaman değerli türk sporcularımızı yabancılardan aşağı görmüyorum ve görmedim, onlar bizim insanımız ve ayyıldız'lı formayı giyerek bir ulus'u temsil ediyorlar, ettiler, edecekler. gelen çok ama çok popüler yabancı transferler buna dahildir.
    futbol ile ilgili ciddi ve gayriciddi* yazılarımı okuyanlar bunu anlamakta zorluk çekmeyecektir.
    ve ısrarla söylüyorum endüstri olarak futbol'un dünya standartları artık hemen hemen her ülkeye yaklaşık aynı oranda yayıldığı ve paranın hakimiyeti altında kaldığı için "efsane" futbolcu devri kapanmıştır.
    ayrıca şu:(#1767156)
    #1795023 (galapagoslu iguana, 20.06.2007 13:16 ~ 13:17)
  6. nobre'nin gelmesi ve golü takmasıyla birinci kapak geçen sene takılmıştı. tabii tümer'in tenceresini unutmamak lazım. bu sene de rüştü etti iki. arka arkaya beş kapak toplanınca beşiktaş'tan bir tabak hediye olacak.
    #1795039 (eagle is free, 20.06.2007 13:22)
  7. fenerbahçeden fenerbahçe beşiktaşa 5 kapak vermiş 1 tabak almıştır. o tabakta fenerbahçede o beş kapaktan daha olumlu işler yapmıştır. *
    #1795046 (sohodo, 20.06.2007 13:26)
  8. m.kezman'ın aşırtma kapağı var birde, o ayrı ona değinmesek iyi olur.*seneye şampiyon olursunuz.***
    #1795050 (galapagoslu iguana, 20.06.2007 13:26)

© 2008 - uludağ sözlük

tumer gider tencere olur rustu gelir kapak olur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tumer gider tencere olur rustu gelir kapak olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tumer gider tencere olur rustu gelir kapak olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran msn iletileri » ozpandora » takiple » sozlugun kalitesinin yerlerde olmasi » airbag » avusturya da kanguru arayan insan » tarabya » okula gitmesem de uyusam mi » nick alti coplugu olusturan elementler » isim bulamadim kesan festivali zirvesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci