tum zirvelere katilmak 

kapat
  1. yazarlarla diyalog içerisinde bulunmak ve kahkaha üstüne kahkaha atılan sıcak bir ortam oluşmasına katkı sağlamak amacıyla tüm zirvelere katılmak.
    #3717303 (abberline, 25.07.2008 09:44)
  2. daha fazla sözlük yazarı ile bir araya gelmek, tanışmak, kaynaşmakla sonuçlanabilecek hadise.
    #3717359 (paintitblack, 25.07.2008 10:01)
  3. zengin yazar isidir.
    #3717368 (papagan, 25.07.2008 10:05)

© 2008 - uludağ sözlük

tum zirvelere katilmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tum zirvelere katilmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tum zirvelere katilmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» isik ver bana » adnan senses » yaran diyaloglar » bi josef k vardi ne oldu ona » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » kuantum sifreleme » adim adim kiz tavlama » ask konusturur » fenerbahce amblemi » regl sancisi cekenlere oneriler » beyaz melek » melda irmakkesen » bir boka benzemeyen minimal siir » ciris otu » cirkin olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ask kazandirir » gimenez » erkam » agzini yalamak » yuck » ertugrul saglam » ogrenci evi lezzetleri » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » jan jojem » dtm » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » 17 asker sehit olurken halay ceken milletvekili » lulu » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » we rise