tum zamanlarin en basarili forvet istatistikleri 

kapat
  1. Uluslararası Futbol Tarihi ve istatistikleri Federasyonu (bkz: IFFHS) tarafından hazırlanan listede tüm zamanların en iyi lig golcüleri belirlenmiştir ve beşinci sırada 534 maçta attığı 268 golle hakan sukur yer almaktadır. bir çok dünyaca ünlü forveti geride bırakarak büyük bir başarıya imza atan hakan şükür ü burdan türk halkını bir kez daha gururlandırdığı için teşekkür ediyorum. çok yaşa kral.

http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=229&sz=42024
    #3638028 (possessed, 08.07.2008 18:31)
  2. söz konusu haber tüm zamanların en basarılı forvetlerini değil futbol yaşamı hala aktif olan futbolcuları kapsamaktadır. hakan'la romario'yu şöyle bi yan yana zihnimde canlandırayım dedim, olmadı...
    #3638038 (genco, 08.07.2008 18:33 ~ 18:36)
  3. roy makaay'ın 12. olduğu istatistik.
    #3638766 (malzeme, 08.07.2008 22:04)

© 2008 - uludağ sözlük

tum zamanlarin en basarili forvet istatistikleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tum zamanlarin en basarili forvet istatistikleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tum zamanlarin en basarili forvet istatistikleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk ten soguma nedenleri » zall dort cekirdek dedin ama bu pipi » ali baspinar » simas jasaitis » 31 haziran 2009 cradle of filth istanbul konseri » yeni arcelik reklami » tarihi tarihcilere siyaseti siyasetcilere birakmak » cisi geldigi zaman tutan insanin inanilmaz iradesi » ecstasy » yasa disi gosteri ile hak aramak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games