tum yazarlarin karmalarinin dibe vurmasi 

1. 3-4 gündür ahmet mehmet demeden tüm sözlük yazarlarına karşı başlatılan ekşileme politikası sonucu yakında vuku bulacak olaydır. seovilerin agababasi tarafından verilen eksilenmedik entry birakmayin * emri sonucu tüm sözlük can çekişmekte ve moderasyondan ilgi-şefkat bir de hasarı telafi etmek için artı oy içeren yardım paketleri beklemektedir.
    #3427010 (notrinova, 21.05.2008 15:30)
  2. benimle birlikte bir çok yazarın daha faydalandığı(!) kampanyadır. uludağ sözlükten çok daha küçük sözlüklerde bile seri eksi oy verme işlemi yasakken burada serbest olması hakikaten şaşkınlık verici.
    #3427015 (rakimalboga, 21.05.2008 15:31)
  3. (bkz: Seoviler atağa geçti)
    (bkz: Yazarlar can çekişiyor)
    #3429001 (ben bir garip yazarim, 21.05.2008 22:49)
  4. seri eksi oy veren ibnelerin isin icinde oldugundan emin oldugum hadise.*
    #3429013 (Ohrschmerz, 21.05.2008 22:51)
  5. dün 58 olan karmamın bugün -3 düz adam olması gibi...
    #3429069 (thaliia, 21.05.2008 23:00)
  6. seri eksi oy veren ibnenin marifetidir.
    her nedense onca moderatöre sikayet edilmesine karsi, sadece birisi tek bir vakkayla ilgilenmistir.
    digerlerinden cit yok.
    varsa yoksa entry silerler onlar, ne hikmetse....
    ibnosumuz kayiriliyor mudur, nedir?
    #3429148 (kararti, 21.05.2008 23:14)

© 2008 - uludağ sözlük

tum yazarlarin karmalarinin dibe vurmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tum yazarlarin karmalarinin dibe vurmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tum yazarlarin karmalarinin dibe vurmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fizikalibilitesice » birazdan gol yiyecegini goren kahin kaleci bakisi » dogankaya » feride cetin » 20 agustos 2008 turkiye sili maci » mahalle futbolu kurallari » gokhan gonul dostlari » turklere ozgu kavga diyaloglari » karsiliksiz ask » ffck a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games