tum muzik tarzlari nin arabesk tarzi olmasi 

kapat
  1. çoğu şarkılar arabesk unsurunu içinde barındırır.
    pop, alternatif rock, arock gibi katogoriler, zaten arabesk müziği içinde bulunduran ve bunun sadece saund unda oynayarak yapılan değişiklerle, halka sunulmasıdır.
    (bkz: arabesk ile metal muzigin ozdes olmasi)
    #1791404 (stcurse, 19.06.2007 19:00)
  2. (bkz: tarzan tarzı tarz demek)

tarzı olmayan tanım: tümevarım. ya da bakış açısına göre tümdengelim. ya da değil.
    #1791425 (kuzgun, 19.06.2007 19:05 ~ 19:06)

© 2008 - uludağ sözlük

tum muzik tarzlari nin arabesk tarzi olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tum muzik tarzlari nin arabesk tarzi olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tum muzik tarzlari nin arabesk tarzi olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hipopotamus » kopek olduren icip uzun yasayacagini sanan tip » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » akp nin ataturk sevgisi » ieva s polka » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » kugulu park » burak erdogan » kuru kebap » 80 lerde cocuk olmak » deliryum » bir seylere inanma ihtiyaci » vaudeville for vendetta » anne niye beni erkek dogurmadin » dun gece avatarini optum de yattim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » ilhan selcuk ugur mumcu yu oldurttu » medeni cesaret » ozledim » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » karsi cinsle karsilikli masturbasyon yapmak » deniz feneri » coumineol » ayar almak » eksi sozluk » diger uuserler uyanirken uyuyan uuser » asteni » burdur » milli cenabet partisi » savasim