tum erkekler cirkin tum kizlar guzel olsun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cirkin kizlar olsun diyen cirkin erkek
  2. kendini cirkin sanan guzel kizlar
  3. guzel kizlar cirkin adamlar ile cikarlar
  4. cirkin kizin yanindaki guzel kizlar
  5. guzel kizin yanindaki cirkin kizlar
  6. kendilerini guzel sanan cirkin kizlar
  7. kizlar vermese de erkekler mutlu olsun kampanyasi
  8. ici guzel diye cirkin biriyle evlenen cirkin insan
  9. izmir guzel kizlar guzel cantlar neden guzel olmasin
  10. guzel olmadiklari halde guzel sanilan kizlar

© 2008 - uludağ sözlük

tum erkekler cirkin tum kizlar guzel olsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tum erkekler cirkin tum kizlar guzel olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tum erkekler cirkin tum kizlar guzel olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aramis » nazim hikmet memleket » sozlukteki koylu dusmanligi » emre belozoglu » milliyetcilik sadece bir kibirlenmedir » aksam oldu huzunlendim ben yine » turk silahli kuvvetleri » cilgin bir hayat yasamak » coconut tequila » tahta gibi kadin » status » internette kendini teshir etmek icin yasamak » abdurrahman dilipak » nedenicinasil » ilya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » masumiyet muzesi » garip yemek zevkleri » gripin » roope latvala » mogulus com » christina aguliera nin acun a varim demesi » cum on feel the noize » the other woman » milli egitim bakanligi bursu » sayid jarrah » brick top » deniz demiroz » buyuk gogus seven erkegin penisinin uzun olmasi » replica » abberline