tum dilencileri toplayip yemege goturmek 

kapat
  1. tüm dilencileri toplayıp ev yemeklerinin yapıldığı sakin bir restaurantta yemeğe götürmek.
    #3717387 (abberline, 25.07.2008 10:12)
  2. (bkz: sokak cocuklarini yemege goturmek)
    #3717394 (possessed, 25.07.2008 10:15)
  3. dilencilerin mekanı beğenmemesi ile de sonuçlanabilir bu iyilik hareketi. bilirsiniz,ceplerindn çıkan paeaları ve hesaplarında bulunan miktarları ,hatta ve hatta sandıklarından tapuları falan çıkabilir. bilmem anlatabildim mi? gerçektan ihtiyacı olan dilenmez arkadaşım !
    #3717405 (ellen, 25.07.2008 10:18)

© 2008 - uludağ sözlük

tum dilencileri toplayip yemege goturmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tum dilencileri toplayip yemege goturmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tum dilencileri toplayip yemege goturmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ataturk cagdasliktir » vampir yarasa » turk televizyonlarindaki cadili diziler » fenerbahce amblemi » linet » pkk » ukrayna » ati radeon hd 3850 » you don t mess with the zohan » beirut » yaran entryler » ask ukte doldurur » tanrinin egosu » ben ask oldugumu aglarim » kim nerede » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir sifat olarak kazim » turkan soray » kor haline gelmek » en iyi ikililer » asik olunasi kadinlar » ibn i arabi » genel menajer degil gonul menajeriyim » prof dr recep yaman karadeniz » 80 lerde cocuk olmak » kimse yazmazsa ben yazarim » karl marx ve friedrich engels » bekaret onemsizdir diyen erkek » hayati » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » crossfire