tum bir yasam 

kapat
  1. erol evgin'in 2006 tarihli son albümü;
    tüm bir yaşam
    melih kibar - cigdem talu şarkıları: 1980 - 1983 (orjinal kayıtlar)

--spoiler--
    erol evgin'in yeni koleksiyon albümü müzik marketlerdeki yerini alıyor...!Sanatçının "iste oyle bir sey" adlı koleksiyon albümü büyük başarı kazanmıştı. melih kibar ve cigdem talu imzalı, günümüz "Pop Klasikleri"nden oluşan bu yeni albümde ise; "deli divane", "ruya", "soyle canim", "memleket hasreti", "bir bakisin yetti" gibi unutulmaz şarkılar yer alıyor. Orijinal Kayıtlar'dan oluşan koleksiyonda, melih kibar besteleri dışında; cigdem talu'nun sözlerini yazdığı "tanrim bu hasret bitse" ile "sofor mehmet" isimli iki şarkı daha var.

"sofor mehmet"in bestesi Nobel Ödüllü yazarımız orhan pamuk'un babası gunduz pamuk'a ait.Bu koleksiyonda ilk kez yayınlanan iki sürpriz de yer alıyor: Sanatçının melih kibar'ın piyanosu eşliğinde yorumladığı "hep boyle kal" ve erol evgin'in, yeliz'le renkli dunya müzikal filmi için yaptıkları düet: "bir bakisin yetti"
    --spoiler--

tanıtım bülteninden ...

albümde yeralan şarkılar şu şekilde;

01 deli divane
    02 ruya
    03 bir bakisin yetti
    04 neydi o yillar
    05 tum bir yasam
    06 memleket hasreti
    07 sen pisman ben pisman
    08 dostum ben bu dunyaya alisamadim
    09 yabanci
    10 canim benim
    11 hep boyle kal (melih kibar'la birlikte)
    12 bir bakisin yetti (yeliz'le birlikte)
    13 soyle canim
    14 sofor mehmet
    15 tanrim bu hasret bitse
    #1009503 (leggare, 17.12.2006 01:47)

© 2008 - uludağ sözlük

tum bir yasam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tum bir yasam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tum bir yasam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olasiliksiz » sezgin kacmaz » lionel messi » sagalassos » haber alma ozgurlugu » selpak satan yasli adamlar » jboss » suleyman sayan » primoz brezec » rum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games