tulumum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uyku tulumum ve ben

© 2008 - uludağ sözlük

tulumum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tulumum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tulumum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saphane » cam sakizi agda » yargitay ucuncu hukuk dairesi » patronun sekreteriyle yatmak » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » dogan grubunu tasfiye etmek » damas » kimsenin olmadigi bir yerde gegiren fenerbahceli » ozlem gurel » make a wish a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games