tulumba 

kapat
  1. Sıvıları alçak yerlerden çekmeye veya yüksek yerlere çıkarmaya yarayan araç
    #162925 (atan alir spor, 11.04.2006 16:56)
  2. Otomobil lastiği, futbol topu vb. şeyleri şişirmeye veya herhangi bir sıvıyı sıkmaya, bir şey üzerine püskürtmeye yarayan araç
    #162926 (atan alir spor, 11.04.2006 16:56)
  3. (bkz: karga tulumba)
    (bkz: emme basma tulumba)
    (bkz: tulumba tatlısı)
    #162930 (atan alir spor, 11.04.2006 16:58)
  4. silindir biciminde ,serbetli,agızda taze ise dagılan bayatsa bogazına takılan sarı renkli bir tatlı türüdür.
    #162936 (biogenetikci, 11.04.2006 17:00)
  5. elle bastırılarak çalışan mekanik pompa. eskiden köy evlerinin avlu larında bulunurdur.

faydalı bir gecikmesi vardır. şöyleki; ilk 3-5 harekette su musluğundan akmaz. ama hareketi bıraktığınızda su akmaya devam eder. bu da suyu iki elinizin arasına almanızana yardım eder.
    #1216631 (pilotmont, 27.01.2007 14:05)

© 2008 - uludağ sözlük

tulumba başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tulumba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tulumba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dymunds » naif » gulben ergen le surpriz » starbucks lahmacunla girip bi ayran ver hele demek » vantilatorun ustune su damlatmak » radoslav kovac » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » yarini beklemek » masturbasyon » hasan celal guzel a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci