tula teyze 

kapat
  1. miguel de unamuno'nun bir romanı.(okuması 3 saatinizi alıyor yalnızca)

her ne kadar çevirmen ve yazar "çok güçlü bir kadın" izlenimi vermeye çalışsa da gayet aciz bir kadın. kendine yardımı dokunamayan; ve bu eksikliğini başkalarına yardım ederek ve kendince erdemi(!) öğretmeye çalışarak tatmin etmeye çalışan bir gerizekalı hatta.
    evet. öyle.
    #834821 (sidikli, 09.11.2006 11:50 ~ 12.11.2006 16:12)

© 2008 - uludağ sözlük

tula teyze başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tula teyze ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tula teyze nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» akuple » rising sun over europe » ilk once kim istifa edecek » rafael benitez » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » hayri hicler » karanlik isler » maskeli balo » tren yoluna para koymak » var misin yok musun tony » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi » senin isin ankaradan bozuk yegenim » ug » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » teror » kara kara badem gozler » parta kulesi » zeyno baran » cep telefonlarimizi sessize alalim » en erken bosalma rekoru » korkusuz » ufo muzesi » cnn » kadin cantasinin icinden cikanlar » prison sex » pkk saldirilari sonrasi kurtcu kekolarin yokolmasi » paris » negatif » pizza hut