tukuren kadin 

kapat
  1. sokakta eylem halinde görülünce şok olunması muhtemeldir. şahsen ben bir kere yaşadım, teyzemiz gayet genzinden getidi balgamı ve yere salladı sonra da hiç bişi yokmuş gibi devam etti. *
    #2097386 (nearly insane man, 09.08.2007 02:42)
  2. dişlerini fırçaladıktan sonra lavaboya tüküren kadındır efendim bu.
    #2097394 (mico1912, 09.08.2007 02:44)
  3. (bkz: osuran kadin)
    #2097397 (Ortouch, 09.08.2007 02:44)
  4. kızların hiçbirinin beceremeyeceği bir olaydır. erkekler arasında ise yarışmalar bile düzenlendiği gerçektir.
    #2097467 (maxsimus17, 09.08.2007 03:03)
  5. bayağı hollywood filmlerinde rastlanan kadın tipidir. genelde filmin esas kızı olurlar. mutlu sona çok az kala en savunmasız oldukları bir anda yapcak başka hiçbir şey olmadığından kötü adamın suratına tükürürler. daha sonrası malum; esas oğlan hiç ummadık bir anda ummadık bir yerden çıkar. bir hayli aşağılık ve şerefsiz olan kötü adama haddini bildirir. akabinde öyle bir klark çeker ki; esas kız bir anda yağız delikanlımıza vurulur. hatta az önce ölenleri daha önce hiç tanımıyormuşcasına mutlu mesut hayatlarına devam ederler. halbuki ölenler filmin başında can ciğer kuzu sarması biricik dostlarıdır. neyse, bu esas oğlanla esas kızın bileceği iş. bizi ilgilendiren kısım; filmin sonunda gökten 3 elma düşer...
    #2097504 (chazsmyr dhuunyl, 09.08.2007 03:16 ~ 03:17)
  6. (bkz: lamadır lama)
    #2097505 (insatiable love, 09.08.2007 03:16)

© 2008 - uludağ sözlük

tukuren kadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tukuren kadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tukuren kadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hak ve esitlik partisi » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » arnavut kaldirimi » hayko cepkin » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » bir sifat olarak kazim » beyaz melek » mircea lucescu » objebi » genel menajer degil gonul menajeriyim » dtm » maden muhendisi » stevemcqueen olmak » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » turkiye de futbolcu olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ruyada entry girmek » tikilerin pusi takmasi » hepsiburada com » nazli oksuz » yildirim demiroren » iran » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » hasan kurtulmus » cahillikler kitabi » bir joker olarak ergenekon » vicdan » beziman » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » bilgi yonetimi » se7en