tukuren hayvan lama yere tukuren insan dallama 

1. yıllar önce nerede okunduğumu bilinmeme rağmen aklımda kalan, malesef kalan, güzide söz! kış aylarında ve hatta yaz aylarında da ortamda bulunan *, yerlerde ve bilumum çok yaratıcı alanlarda, çeşitli renklerde ve yoğunluklardaki tükürüğü gördüğümde tekrarladığım söz öbeği. ruh haline göre beraberinde geber insallahda demişliğim vardır.

başlığın orijinali yere tukuren insan lama yere tukuren insan dallama dır fakat karakter sıkıntısından dolayı kısaltılmıştır.
    #2972959 (chantal, 08.02.2008 20:07 ~ 20:11)
  2. gayet doğru bir önermedir.
    yalnız lamalarınki doğal olması sebebiyle tepki görmezken insan hayvanının bunu yapma sebbi çözülememiştir.ne tür bi savunma olaki bu??
    #2972992 (supersumo, 08.02.2008 20:13)
  3. tüküren hayvan lama, yere tüküren insan dallama, havaya tükürüp bu benzetmelerden kurtulan insan türktür.
    -ben havaya tükürdüm, gerisi yer çekiminin marifeti. beni suçlayamazsın.
    -!?=')^=?'?!?!
    #2973015 (iceri terligi, 08.02.2008 20:15)
  4. çinde sokaklara asılması gereken söz.*
    #2973177 (yatay zeka, 08.02.2008 20:39)
  5. (bkz: olur böyle vakalar türk polisi yakalar)
    #2973194 (minik mavi balina, 08.02.2008 20:41)

© 2008 - uludağ sözlük

tukuren hayvan lama yere tukuren insan dallama başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tukuren hayvan lama yere tukuren insan dallama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tukuren hayvan lama yere tukuren insan dallama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag limonata » ece » lost izleyip sikilan insan » seksapelite » terasta guneslenmek » estetikle tansu ciller e benzemek » allah seni utandirmasin » wfanc » basligin altinda entry den cok ayar bulunmasi » pkk ile duygusal bagimiz var a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci