tukeciyi koruma kurumlari 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bilfen egitim kurumlari
  2. rte nin sattigi devlet kurumlari
  3. ceza infaz kurumlari
  4. ihracat kredi kurumlari
  5. meb in yeni ortaogretim kurumlari yonetmeligi
  6. anayasal kurumlari tartismaya acmak
  7. kamu kurumlari internet sitesi kilavuzu
  8. yuksek guvenlikli kapali ceza infaz kurumlari
  9. koruma
  10. bogazici ni koruma

© 2008 - uludağ sözlük

tukeciyi koruma kurumlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tukeciyi koruma kurumlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tukeciyi koruma kurumlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» galatasaray formasi » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » hayko cepkin » 1900 efsanesi » kisveye burunmek » slideshare com » aslan » mehmet yildiz » kurtce turkiye de hic yasaklanmadi diyebilmek » ayelet zurer » al sana bir gobek ver bana bir bebek » malumatfurus » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » mehmet usta » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cizgi roman » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » davidoff » sehremini » ihsan oktay anar » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » hatun gelince caldir » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » hak ve esitlik partisi » gogus killarini yolmak » idrak edememe » muzaffer eryilmaz » objebi » ufak hayallere sahip olmak » kizarmis bayat ekmek