tuhh kahretsin 

kapat
  1. (#2134371) sosyalist kimligini on plana cikaran yazar kisisi.
    (Butch Coolidge, 20.08.2007 18:27)
  2. deşifre olan kişi söylemi. *
    (desiree, 20.08.2007 18:29)
  3. desifre olduktan sonra seri eksilenmeye baslayacak yazardir.
    (scurtel, 20.08.2007 18:30)
  4. gün itibariyle tüm provakatif başlıklar açan yazar olmuştur. tebrik ediyoruz. moderasyonun da bu arkadaşımıza mazbatasını vermesini istiyoruz.*
    (eagle, 28.08.2007 17:33)
  5. ankaraya yeni gelmiş yeni üniversiteli okul arkadaşım.
    (caylakgeldimcaylakgidicem, 18.10.2007 16:50)
  6. ben, şahsen, bizzat, kendim.
    (tuhh kahretsin, 23.11.2007 18:07)
  7. tarihleri karıştırmış yazardır.. olabilir dalgınlıktır..

ayrıca ilk nick altı entry yazdığım yazardır.kendimden sonra..
    (seksenbir, 23.12.2007 00:11 ~ 00:12)
  8. (bkz: münazır)
    (tuhh kahretsin, 08.05.2008 18:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» karasineklerin ellerini ovusturmalari » lock stock and two smoking barrels » agri nin tarihi eserleri » citroen » mus un tarihi eserleri » visne curugu » al pacino » zincirleme baslik tamlamasi » servet cetin » usta cirak » karin » evli bir erkege asik olmak » yediler » fitre olarak akil fikir vermek » aq diyen kiz » havali korna » 1 2 3 tip dendikten sonra fakultesi diyen cocuk » ilk besler » kulaklikla dinlenilen muzigin duyuldugu yanilgisi » bmw x6 » akp nin ickiyi tesvik etmesi » mensevik » anoreksia nevrosa » aptal sarisin » hacc a gidecegine tatile giden zihniyet » abazan atasozleri » kanalturk » everybody s gotta learn sometime » curum tasnii a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa