tufegimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bey kos tufegimi getir
  2. hanim kos tufegimi getir
  3. tufegimi ver kumandan beni de al askere

© 2008 - uludağ sözlük

tufegimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tufegimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tufegimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgililer gununde sevgilisiz olmak » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » daum lucescu terim uclusu » agla sevgili yurdum agla » sinavda mesaj atmak » siyah kan » itu sozluk » threads » robert lee yates » mta88 » dunyanin en yasli bakiresi » fm 2009 deki yetenekler » onur kaya » conduct disorder » gunun ilk isigi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukle ilgisiz istekler » amsterdam » ruyalarda bulusmak » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » nightwish » sozluk yazarlarinin itiraflari » calismayana ekmek yok » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » hot fuzz » gokhaann » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » agir abi » turgay demirel » algolagni » a kare kok uc bolu dort