tufarganli asik abbas 

kapat
  1. xvı. yy sonu tufargan doğumlu azeri halk şairi. dönemindeki ve sonraki aşıklarca usta kabul edilmiştir. yaşamına ilişkin bilgiler tufarganli asik abbas ile gulgez peri hikayesi'ne dayanır.
    #3428950 (arabam var, 21.05.2008 22:41)

© 2008 - uludağ sözlük

tufarganli asik abbas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tufarganli asik abbas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tufarganli asik abbas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cemolarin ozellikleri » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi » tabutta yarim vole » burcak onder » taha ozer » hic » fender gitarini 40 ytl ye satan insan » bursa da ne ariyoruz zirvesi » photoshop lu fotograflarin moda olmasi » groagh com » olmeden once okunmasi gereken 1000 entry » kevin keegan » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » friends » stephen appiah in menajeri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » meslek orgutu » ben hep kendime cikan bir yokustum » degisik yasam felsefeleri » lost un en guzel bayani » escinsel danisma hatti » also sprach zarathustra » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » kilo ya qiloo demek » ispat » taraf olmak » abdullah avci » nickimicinotuzharfgerekiyormus » lethe » angelina jolie » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek