tubular bells 

kapat
  1. bir jean michel jarre & vangelis parçasıdır.
    #765981 (Gravisky, 23.10.2006 02:52 ~ 02:54)
  2. mike oldfield ve yeni kurulan plak şirketi, "virgin records"a inanılmaz ün ve başarı getiren albümdür. (bu tarz bir albümle, bugünlerde asla düşünülemeyecek birşey olsa gerek, ama o zamanlar olabiliyordu işte, hele hele pink floyd'un "atom heart mother" albümünün de, ingiltere listelerinde 1. numaraya kadar çıkabildiği düşünüldüğünde... insanlar müzik dinliyormuş tabi o zaman) mike oldfield daha sonra, 1992'de, tabular bells'in ikincisini ve 1997'de de üçüncüsünü çıkarmıştır.
    #1731707 (salamander, 06.06.2007 04:35)
  3. tubular bells - mike oldfield

http://www.youtube.com/watch?v=P4eZJh3FFg0 +
    #2282917 (lee ve lee, 08.09.2007 14:35)
  4. senfonik orkestrada bulunan vurmali calgilardan biridir. Enstrumanin türkce adi "can"dir.
    #2283113 (atonalitemi kimseye vermem, 08.09.2007 15:25 ~ 15.09.2007 04:31)
  5. piyano ile dinleyin bir de.

http://www.youtube.com/wa...;mode=related&search= +
    #2285401 (lee ve lee, 08.09.2007 23:53)
  6. mike oldfield tarafından yapılmış enfes melodram. ayrıca exorcist filminin tüyleri diken diken eden soundtracklerinden biridir hatta en iyisidir.
    #3311829 (FreshRebel, 24.04.2008 11:58)

© 2008 - uludağ sözlük

tubular bells başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tubular bells ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tubular bells nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk teki galatasaray cetesi » happy go lucky » ofsayti anlamayan kadinlar » papa v sixtus » kizlarin erkeklerden daha duygusuz olmasi » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci » sozlukteki koylu dusmanligi » kadirusagi koyu » abdullah avci » got kadar » yaklasmakta olan ekonomik kriz » bildirim komutu » takimin icinden petrol cikaracak halimiz yok » karakol » burasi kasiyo msn versene » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yasli teyze » 2008 2009 uefa kupasi e grubu » skibbe gitsin abdullah avci gelsin kampanyasi » gunaltay » christina aguliera nin acun a varim demesi » yol arkadasi » ne mutlu anadoluluyum diyene » rapidshare » yusuf simsek » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » bir deniz feneri vardi ne oldu » 16 nci yuzyil » havaalaninda herkesin icinde makineyle tras olmak » universitede hocalara verilmis ayarlar » fuckin awesome